1. Evenemang
Evenemang at this plats
Idag

Sommarsamling

Välkomna alla till gemenskapskväll hemma hos Elisabeth och Per-Olof Esbjörner Södra Bro 225. Meddela att du kommer till Elisabeth 070-36 28 153

Gudstjänst i Vasakyrkan

Equmeniakyrkornas gemensamma gudstjänst. Nattvard Rajan G Mall Tema : Nådens gåvor Basgrupp A

Samlingsgudstjänst med nattvard

Rajan Ganda Mall, Martin Linde´, Jan Kenneth Rönning Kyrkkaffe: Tårtbuffe´ Församlingsmöte efter gudstjänsten

Bibelstudium med pastor Rajan G Mall

Tema: Kan vi lära oss av Jesus att vila även när det stormar i våra liv? Fika. Att studera bibeln kan ge oss ny kunskap och återerövra det vi en gång har lärt.

Bönekväll

Vi ber för församlingen och annat som finns i våra hjärtan. Möjlighet för personlig förbön.

Bibelstudium med Mikael Tellbe

Under året har Equmeniakyrkorna haft Efesierbrevet i fokus under temat Se vilket Hopp! Nu får vi möjlighet att fördjupa oss under ledning av teologie doktor Mikael Tellbe. Servering. Välkomna alla!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!